6 måneder på farten

Så mange dage på farten, så mange forskellige lande og så mange forskellige oplevelser, vi er glade for vi skriver dagbog på Penquin og har masser af billeder der, det er lidt svært at huske alle oplevelserne uden, og vi går en del tilbage i kalenderen for se tilbage.

Vi bliver ofte spurgt, om det så er som weekend hele tiden, om der er forskel på hverdage og på weekenddage. Der ER forskel, jo tættere vi kommer på weekenden, jo flere lokale i by-billedet, mere optakt til at folk går ud på restaurant, mere leben i gaden, og søndag en typisk dag hvor der er rigtig mange i byen til frokost, og der dufter herligt af mors madgryder i gaderne. I Spanien er forretningerne lukket om søndagen, og det minder om goe gamle dage, vi blir helt nostalgiske men ofte osse irriteret, fordi vi ikke får provianteret på forkant. Ofte er de lokale også ude og dyrke motion om søndagen, der cykles i stor stil både i Frankrig og Spanien. Vi prøver så hvidt som muligt at leve som hjemme en 80/20 model, forstået på den måde at i weekenden gir vi den lidt gas med lækkerier, og i hverdagene prøver vi at holde lidt igen.

En ting man skal huske når man læser vores opslag er, at vi jo typisk rammer de forskellige steder og byer off season, dvs at når vi feks skriver om Calpes skønne lange strandpromenade, er den næsten mennesketom og alle strandstole er pakket ned for vinteren. På den måde virker byen lidt mere idyllisk og de lokale fylder lidt mere i bybilledet. Der har ikke været mange turister generelt, hverken i Frankrig eller i Spanien, på de steder vi har været.

Vi ved jo ikke hele tiden hvor vi vil henad, vi kender ikke altid den næste destination. Vi har fået lidt goe tips undervejs, vi googler en masse og så ser vi ofte hvad de andre gør, og får goe ideer på den måde.
Nu er vi ved at nærme os sydspanien, og den populære kyststrækning Costa del Sol. Vi har en fornemmelse af at der er mange klimaflygtninge som os, så vi er spændt på om det lykkes at finde de goe spot, eller om der skal kæmpes for meget om pladsen, det vil tiden vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *