Intet nyt er som bekendt godt nyt

Vi har mildest talt ikke været særlige aktive her på vores hjemmeside længe, og grunden til det skyldes flere ting. Dels har det været super nemt at lave updates på vores dagbog Findpenguin, vi poster dem fra mobilen, som hele tiden er ved hånden. Vores hjemmeside har vi haft redigeret i og opdateret på computer, og det har været lidt mere besværligt, vi har stort set ikke brugt vores computer undervejs, det er vores eneste enhed der skal oplades ved 220 volt, og det har vi ikke i camperen. Opladningen kan kun lade sig gøre når vi er på camping plads og hvis vi køber plads med elektricitet. Men det vil så være eneste årsag til at købe strøm, da den strøm vi har i bilen, kommer fra vores to solceller, og det dækker rigeligt vores behov.

Men nu har vi så været så kvikke, og fundet ud af, at hjemmesiden osse kan klares på mobilen 😂🤪😂 Og derfor giver vi den lige er forsøg mere, så vi håber stadig i er med os.

Som i måske har læst på findpenguin har vi i korte træk rundet Nordkap, været hjemme forbi i august og cyklet bjergetaper i Alperne. Nu er vi i Sydfrankrig de næste tre ugers tid, stille og roligt på vej mod Spanien, hvor vi håber på at komme til at cykle lidt i Calbe området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *