Køb af autocamper

Nu kommer vores bil snart!

Vi har været mange muligheder igennem, og valget faldt på en Adria Coral Plus 670 DL, og den er bestilt til levering 1. april 2019.

Lige med denne model er der et fantastisk stort lysindfald fra ovenvinduet – det vi på autocamper-jagon kalder Skyline. Derhjemme er vi glade for den minimalistiske, nordiske stil. Derfor har vi valgt et tema til bilen som er så lyst som muligt i interieur og i de koksgrå nuancer i siddegruppe og førersæder. Sidst, men ikke mindst, er vi jo høje mennesker. Derfor er valget faldet på en stor bil for at få mere albuerum.

Se videoen og læg specielt mærke til den ny siddegruppe/”longe-funktion” 🙂

Og så snakker vi ikke mere om adgangsforholdene til målgruppen 😉

Hvor har vi købt bilen?

Da vores plan er at køre rundt i Europa i et til to år, har vi besluttet at købe vores autocamper i Tyskland på tyske nummerplader. Det kan lade sig gøre på den måde at vi er blevet medlem af den tyske forening IMC, som vi derfor har købt autocamperen via.

Hvad og hvem er IMC

IMC Internationaler Motorclub har dannet firmaet IMC Motorclub Service GmbH, som officielt over for den tyske myndighed står som “holder” af de køretøjer, som foreningens medlemmer bruger og ejer.

Hvert medlem ejer og har juridisk sit eget køretøj, som står til dennes rådighed, til enhver tid. IMC Motorclub Service GmbH administrerer IMC’s bilpark og er ansvarlig for alt, hvad der hedder forsikring, vægtafgift og andre forpligtelser i henhold til den tyske lovgivning som syn og bøder.

Hvorfor tysk?

De danske afgifter undgås samt 6% momsdifference og en væsentlig del af vægtafgiften. Foreningen stå derfor for alt der vedrører det praktiske omkring registrering, vægtafgift og forsikring.

Vi kan ikke køre rundt i Danmark, men vi kan søge om en transittilladelse hos SKAT som gælder i 24 timer, så vi kan køre igennem til Sverige og tilbage ned til Tyskland igen.

IMC ledes af en generalforsamlingsvalgt bestyrelse. De tyske myndigheder har godkendt IMCs virksomhed, idet selve serviceselskabet, der tager sig af alt det praktiske og formelle med medlemmernes køretøjer, varetages af IMC Motorclub Service GmbH, mens foreningen IMC Internationaler Motorclub tager sig af det sociale sammenhold i foreningen, som afholder den årlige generalforsamling, arrangerer en årlig autocamper rejse til forskellige steder i Europa osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *