Om os

I vores hverdag nyder vi at være aktive. Vi dyrker begge triathlon, marathon og forskellig slags styrke træning. Vi bor tæt på strand og storby, og nyder godt af de alsidige omgivelser. Glæden finder vi i godt selskab, god mad og fede rejsedestinationer. Sammen har vi rejst rundt i flere destinationer i Europa og USA.

Tower Bridge, London, England, Februar 2018

Ideen til vores autocamper-eventyr opstod i vinteren 2017, hvor vi var så priviligerede at have mulighed for at holde en lang ferie i syd Spanien.

Den 25. december 2016 pakkede vi vores VW Up til bristepunktet med bagage og racercykler og kørte sydpå med udsigt til først at nå dansk jord under fødderne igen 8. marts 2017. Vi havde lejet en rbnb lejlighed i Frigilliana i Sydspanien, lidt inde og oppe i landet, 8 km fra kysten ved Nejra og 60 km nord for Malaga.

På vores tur havde vi masser af skønne oplevelser. Vi lagde specielt mærke til alle de andre klimaflygtninge, der også var i sydspanien. Mange havde lejligheder dernede, andre lejede for vinteren – og så var der rigtig mange der lå og susede rundt i autocampere.

Frigiliana, Sydspanien, januar 2017

Der var specielt en autocamper vi lagde mærke til, som holdt et par dage ved kysten lidt uden for Frigilliana, hvor vi kørte ned til kysten og havde vores morgenløbetur og efterfølgende vinterbadning mange gange om ugen. Autocamperen var parkeret lige ved vandet og med den skønneste udsigt over solopgangen. Vi var solgt, og vi drømte os videre i løbet af de næste par måneder.

Det var en brat opvågning at komme tilbage til DK igen. Hurtig var vi tilbage i hamsterhjulet med masser af dejlige hverdagsting, venner og familie og arbejde. Men som altid går det ikke længe, før drømmene spinder efter varmere klima og nye oplevelser. Vi legede videre med tanken om at suse Europa tyndt i autocamper, og jo mere vi talte om det, jo mere hooked blev vi på denne – for os – nye måde at rejse på.

I vores sommerferie, september 2017, tog vi det første rigtige skridt. Vi lejede en autocamper i Flensborg og kørte sydpå for at afprøve hvordan livet i en camper fungerer. Destinationen var Frankrig og målet var at cykle i bjerge og ikke mindst at undersøge, om “autocamperiet” var noget for os. Det var det, og planlægningen for at komme afsted på langfart startede.

Fra foråret 2019 bliver det endelig en realitet.