Status på første uge som campere.

Mange skønne naturoplevelser, skov og strand, charmerende svenske røde huse med kampesten sokkel, masser af heste og havne, flere vandreture, en dejlig lang cykeltur og masser af hygge i camperen. De værste fjernsyns abstinenser er ved at være aftagende 😂  (det er en af de ting der ikke er helt oppe at køre endnu, når tv’et virker, kommer vi til kun at have begrænset programmer / film )
Camperen er ellers ved at være velindrettet, skal dog lige forbi en IKEA og en Biltema, før det hele spiller. Det har ikke været helt nemt at få arrangeret alle vores ting i bagagerummet, enten har det blæst vildt meget eller regnet, så vi satser på at få det ordnet så snart vejret arter sig lidt bedre.


Indtil nu har der boet mennesker overalt her i Sverige hvor vi kører, selv ude i yder kanterne hvor vi har været, ikke mange til salg skilte, masser af meget charmerende og flotte huse og gårde, og en del nybyg, vi kan ikke rigtig regne ud hvordan det kan være, hjemme dør byerne jo så snart der ikke er både uni og MCD, hvordan kan småbyerne overleve herovre…


Er i dag kørt til byen Boda som ligger i Glasriget i Sydsverige. Ikke nogen prangende oplevelse, byen var næsten forladt, som den første by herovre vi har ser, vi havde forventet det helt store setup med glas og pustere, der var dog en udstilling, som man skulle betale entre til, det var vi så ikke villige til, der var absolut ingen mennesker, hverken der eller i byen så det syntes vi var lige i overkanten, det havde vi ikke lyst til. Nu tager vi til Kosta i morgen, og håber det virker bare lidt mere interessant og levende.
Vi er nu kørt til en Wild camping hvor vi tager en overnatning. Vi har fået testet at vores regntøj er total vandtæt, har været ude på en del af en vandrerute der hedder “Utvandrarleden” den har navn efter den massive udvandring fra Småland fra 1846-1930, hvor cirka 200.000 mennesker udvandrede for at slippe ud af fattigdom, de fleste til USA. Vi vandrede en lille tur på 10 km, ruten er 110 km lang, går gennem skov og små byer, med mulighed for overnatning på vandrehjem. Det må blive en anden gang, imorgen er vi videre i camperen.

Vi er godt pakket ind i regntøj
I skovens dybe stille ro
Det lysner forude, med smukke gule blomster
Og røde blomster på nåletræer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *